Contact

Siem van den Heuvel

Neem contact met mij op

Als u contact met mij wilt opnemen over een zaak of meer te weten wilt komen over onze luchtgeweren en luchtbuksen, ben ik blij om uw e-mail te ontvangen. In het geval van een vraag u gerust een reactie plaatsen in de commentaar sectie.

Deze blog is in zijn eerste iteratie en heeft nog steeds veel ruimte voor verbetering, dus voel je alsjeblieft niet gedwongen om suggesties te doen of stuur me haat mail, zou ik graag helpen en verbeteren van de blog. Airgun: Airguns zijn het perfecte hulpmiddel voor training en voor de praktijk en zijn ook een geweldig wapen om te brengen in situaties waar je nodig hebt om een pistool te schieten, hetzij om te doden of om jezelf te beschermen. Dit betekent veel plezier. Hier is een lijst van luchtbuksen die ik persoonlijk heb gebruikt in mijn reizen en ook degenen die ik heb het genoegen gehad van schieten: Pistolen: Ik heb een Walther P38 met een 30 ronde tijdschrift. Pistolen waren een van de eerste wapens die ik oppikte omdat ik net een P had.

Het spijt me zeer voor eventuele slechte opmerkingen, zal ik niet in staat zijn om een van hen te beantwoorden. Maar het is te makkelijk om boos te worden. Als je echt contact met mij wilt opnemen, zou ik graag reageren op u via e-mail en ik zou graag om u te helpen met alles wat je zou willen. De informatie die je mij stuurt zal me helpen om een betere blog over luchtgeweren in Nederland te creëren. De Nederlandse overheid kan mijn positie of blog niet veranderen. Ik schrijf de informatie voor anderen om te lezen. Mijn blog is al meer dan 1.000.000 keer gelezen en besproken en daar kan ik de Nederlandse bloggemeenschap niet genoeg voor bedanken. Ik ben niet op zoek naar geld hier - ik heb nog nooit een blog post voor, dus ik weet niet hoeveel te plaatsen. Echter, ik zou het waarderen als je in staat zou zijn om opmerkingen en suggesties achter te laten, dus ik kan een betere blog die u genieten van het lezen te creëren.

Opening Hours