Dat is hoe ik test

Siem van den Heuvel

We zijn voortdurend bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe producten en technieken. Wij zijn geen groot bedrijf met veel aandelen, maar eerder een klein familiebedrijf dat er goed aan heeft gedaan om te overleven. Ons doel is om u van dienst te zijn! Wij zullen geen beloften doen, maar staan open voor de mogelijkheid om u producten tegen een grote waarde te leveren. Wij zijn een nieuw bedrijf (en in het proces van het krijgen van een heleboel nieuwe mensen aan boord), dus er zal een aantal vertragingen, maar verwachten dat ze klein zijn.

Wij zijn een team van mensen met verschillende achtergronden en een passie voor wat we doen. We zijn ook allemaal professionals met een passie voor ons vak, onze industrie en de schietgemeenschap. Wij hopen u de allerbeste service te bieden waar u om vragen, en om dit tegen een eerlijke prijs voor u te kunnen doen.

Onze huidige onderzoeks- en ontwikkelingsteams werken al 3 jaar om de nieuwste luchtbukstechnologieën op de markt te brengen.

Op het eerste gezicht, deze luchtgeweren zien er gewoon als typische geweren, maar als je dieper graven en lees de artikelen, zult u zien dat deze geweren zijn heel bijzonder inderdaad.

Waarom we het doen

Het probleem waar we voor staan is dat als je op zoek bent naar een pistool te kopen voor jezelf, en je hoeft niet echt een goed idee over wat te kopen, is er niemand antwoord. Wanneer u de tijd neemt om onze artikelen te lezen, zult u veel meer weten dan een willekeurige vreemdeling op straat met dezelfde vragen en een vaag idee van wat je wel en niet veroorloven.

Dat is waarom we deze site doen, en waarom we deze blog schrijven, om een geweldige productreview uit te brengen die je de antwoorden geeft die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Als we zeggen "goede luchtgeweren," bedoelen we goed geweer voor het geld. Dat is waarom onze gecertificeerde analisten het werk voor u doen, door het onderzoek van het geweer onder verschillende omstandigheden, het uit elkaar halen, en het testen van de luchtdruk om de perfecte pasvorm voor uw behoeften te vinden.

Daarom doen we aanbevelingen op basis van onze ervaring en de producten die we aanbevelen.

We weten hoe we met vragen moeten omgaan. En we bieden dezelfde expertise met producten en prijzen. Wanneer u uw nieuwe luchtgeweer op voorraad hebt, stuur het dan naar ons kantoor met uw naam en adres, en wij zullen het voor u mailen en u de kans geven om degene te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Dus of u nu op zoek bent naar een luchtgeweer om uw primaire jachtgeweer of een tactisch geweer om een back-up te zijn, u de juiste vinden in ons lab. Wij zijn toegewijd aan het maken van luchtgeweren effectiever, betaalbaarder en leuker om te gebruiken. Dus waarom niet terugkomen en bij ons winkelen. Onze kantooruren zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur Centrale tijd. Wij bieden alle informatie die nodig is om een aangepaste bestelling te voltooien, evenals om het te laten leveren aan uw huis, kantoor of winkel.

We zijn zeer verheugd om u onze nieuwe testbank voor het A2 luchtgeweer en ons nieuwe Air-Carry Systeem te presenteren, waarvan we hopen eind 2013 volledig operationeel te zijn! We hebben het testen van een reeks van A2 luchtgeweren voor de laatste paar jaar, met inbegrip van de A2-M8. Dit geweer werd gebruikt door de Nederlandse luchtmacht voor hun militaire training en staat bekend als zeer nauwkeurig, en heeft bewezen heel robuust te zijn. Dit geweer werd ook veel gebruikt door de luchtmacht als een oefening geweer. Na jaren van testen kunnen we met vertrouwen zeggen dat de A2-M8 is een van de beste luchtgeweren ooit gemaakt. De A2-M8 maakt gebruik van een eenvoudig maar effectief terugslagcontrolesysteem, dat ook de basis vormt voor onze nieuwe A2-M8-C. We hebben tests uitgevoerd op de A2-M8 en A2-M8-C om te controleren of het nieuwe luchtgeweer en zijn C meer dan in staat zijn om te concurreren met de A2. De resultaten waren een volmondig "ja". Onze nieuwe tests zijn een direct gevolg van het werk van mijn vriend en oud-klasgenoot Wouter van den Heuvel.

U bent van harte welkom om ons vragen te stellen en deel uw gedachten in de commentaren, zolang ze niet interfereren met ons vermogen om een open-deur beleid voor merken te handhaven. En als je ideeën hebt voor onderwerpen voor de blog, aarzel dan niet om te vragen. En als je iets schrijft, zet dan "AirRifle" in de titel. Het is geen vraagteken of een vraagteken-y ding.

Over de Auteur: Het volgende bericht werd oorspronkelijk gepubliceerd in het Nederlands op de blog "Luchtgeweerver" op 23 mei 2014. Het werd vertaald in het Engels door de auteur, en vervolgens gepubliceerd als onderdeel van de "AirRifle" Blog Series in Nederland, het land dat een van de hoogste aantallen luchtgeweren geproduceerd elk jaar heeft. De blogserie is bedoeld om AirRifles, als merk, als vuurwapen en als product te markeren. De blogserie is geen commercieel of commercieel gefinancierd project.