Waar worden luchtgeweren gemaakt?

Siem van den Heuvel

Van luchtbuksen. In deze blog laat ik je zien wat ik leuk vind aan luchtbuksen, en soms mijn mening. Deze blog is mijn eigen werk en het is gratis, en ik sta altijd open voor suggesties. Als u vragen of opmerkingen, laat het me weten! Neem gerust contact met mij op via e-mail, mijn blogadres, mijn mobiele nummer of mijn mobiele nummer: 3169 9092 5070

De airgun-buch: de luchtbuks is geen geweer, maar een geweer

Het pistool is het instrument van de oorlog en dus het belangrijkste onderdeel van de kit. Dit is precies wat maakt het heel anders dan artikelen zoals Huize Herrie Lori. Het pistool moet dus zo nauwkeurig en nauwkeurig mogelijk zijn. De luchtbuks is een geweer met een groot verschil - het is veel groter. Als gevolg daarvan is het zeker sterker dan luchtgeweer. Een kanon van deze grootte zal niet in staat zijn om te schieten van een afstand van een paar meter. Als je schiet een grote lucht geweer op een afstand van ongeveer 20 meter (ongeveer 50 meter) - het zal waarschijnlijk mislukken. Dat betekent dat je het niet heel nauwkeurig richten en dat je veel lege ballen moet schieten. Dit geldt voor alle luchtgeweren en een pistool in het algemeen. Zelfs een pistool met een relatief grote reikwijdte (zoals die van een jager) zal niet in staat zijn om effectief te zijn met een groot pistool, en op lange afstand zal falen .

We hebben een klein pistool ontwikkeld met een zeer kleine reikwijdte, waarvoor we geen budget hebben. Het is een kleine machine genaamd "Air Rifle", die is getest met een klein, maar zwaar en lange afstand geweer en is zeer effectief (althans voor mij, maar ik raad het niet voor een algemeen doel luchtgeweer!). Voor mij is het een absoluut genot om te schieten - en het is ook een genot om naar te kijken. Het grootste deel van de "Air Rifle" is de reikwijdte, die de afstand tot het doel meet op een zeer hoge nauwkeurigheid (voor een geweer, dat is ongeveer 6 meter of 10 meter). We hebben een paar succesvolle tests op een 6m bereik mee, en we denken dat het moet heel goed zijn voor de jacht of voor algemeen gebruik. Echter, voor een luchtgeweer met een grote reikwijdte (zoals een grote scope gemonteerd op een pistool met een grote reikwijdte mount), zal het niet in staat zijn om zo effectief uit te voeren op een zeer lange afstand (als het geweer en de reikwijdte zijn groot genoeg).

Het ontwerp van het pistool is gebaseerd op het concept van "Air Pistol" (ook een concept voor de "Ruger Air Rifle" ), maar ik zou graag denken dat het nauwkeuriger en nuttig in een zeer klein geweer. Voor dat doel heb ik besloten om de belangrijkste delen van het pistool te ontwerpen om te worden gemaakt van aluminium, en om zeer lichtgewicht stalen onderdelen te gebruiken om het geweer te beschermen tegen krassen. Ik ben ook op zoek naar het idee van het gebruik van een plastic "vat" voor een vat. Echter, ik ben niet van plan om het erg goedkoop (op het gebied van 20.000 Euro of zo). Ik ben op zoek naar een goede hoeveelheid steun om het project te voltooien, en ik ben op zoek naar mogelijke manieren om het project te verbeteren. Bedankt voor alle hulp die je me geven! Ik heb besloten om het project en de broncode vrij te geven aan het publieke domein, wat betekent dat je het hergebruiken zolang je er geen geld voor in rekening brengt.