Wat is belangrijk bij het kopen van luchtgeweren?

Siem van den Heuvel

"Ik zal alleen gebruik maken van luchtgeweren die zijn gebouwd om mijn pistool te weerstaan en die zijn getest voordat ze aan mij verkocht. Dit kan indrukwekkend zijn in vergelijking met Skihelm Maat Meten " Het enige dat echt zaken over luchtgeweren is dat ze niet zijn gebroken, en ik ben niet zeker over iets anders.

Hoe is het om een luchtgeweer te kopen?

Het kopen van een luchtgeweer kan gemakkelijk of hard zijn. U een van de verschillende luchtgeweren te kopen en proberen om iets wat lijkt op degene die ik gebruik in dit artikel te krijgen. Het is gemakkelijk om een luchtgeweer te kiezen dat past bij uw persoonlijke behoeften en voorkeuren, maar soms is het moeilijker om iets te kiezen dat "precies goed" is.

Ik kan niet gaan door de hele lijst van luchtgeweren die ik hier te bieden heb, zoals ik zal praten over hen in meer detail in een paar artikelen in de toekomst. In dit artikel zal ik u een paar van de meest populaire luchtgeweren laten zien en uitleggen hoe ze werken. En dit onderscheidt dit artikel van andere producten zoals Wildebeast Tent. Het is belangrijk om te weten dat sommige mensen graag kopen "te veel luchtgeweren" omdat ze niet iets dat goed is voor hen te vinden. Als u al na mijn blog voor een tijdje, weet je dat ik ook gebruik maken van een kleine selectie van luchtgeweren met mijn geweer dat ik liefde, maar ik houd nog steeds in gedachten dat ik wil geven u zo veel opties mogelijk, zodat u beslissen welke is de juiste lucht geweer voor jou.

De volgende zijn mijn favoriete luchtgeweren aller tijden. Ik ben ook benieuwd naar uw ervaringen met hen. Het is dus zeker sterker dan Skibroek Dames Xxl. En vergeet niet, vergeet niet om een boek over luchtgeweren te kopen, om u te helpen beslissen welke luchtgeweer te kopen. Siemens Air Rifle - Een grote lucht geweer is er een die gemakkelijk te gebruiken, en niet te duur. De Siemens luchtgeweer is helemaal niet duur, en is zeer veelzijdig. Dit onderscheidt dit artikel van producten zoals Gouden Microfoon Trofee. Het is een van de kleinste luchtgeweren in de wereld, en is ideaal voor mensen die willen enige tijd om te leren over luchtgeweren voordat ze de hobby. Dit luchtgeweer kan schieten vanaf een afstand van 200 meter ( 660 voet). Wanneer u het luchtgeweer in zijn mandje zet, kan de luchtdruk binnenkant van het aan elk gewenst niveau worden aangepast. Om een kijkje te nemen, kan het op zijn standaard worden gezet met zijn eigen verstelbare klem, en kan ook worden ingesteld om te schieten in twee-ronde uitbarstingen. En hoe zit het met de schietpartij? Dit geweer kan schieten op vier verschillende manieren, een voor elke kant van de boring, en elk van de vier soorten schoten worden hieronder in detail beschreven. De meest populaire vorm van schot is de single shot - het schiet een enkele ronde, zonder de noodzaak om te herladen. De tweede meest populaire schot is de vier schot barsten. En de derde meest populaire is de full-auto shot - als je klaar bent om te vuren, u vier of vijf schoten achter elkaar afvuren.

Type I

Type I heeft een van de meest populaire foto's. De Type I maakt gebruik van een eenvoudige hendel om de luchtdruk in het vat aan te passen, en schiet vier verschillende schoten: een enkel schot, een vier schot burst, een full-auto, of een enkel schot. Dit is het gemakkelijkste type schot om te maken - je hoeft alleen de drukknop te veranderen, maar je de andere opnamen veranderen als je wilt, bijvoorbeeld door wat gas toe te voegen, of de knop naar een hogere instelling te draaien. En de meest nauwkeurige. Een enkel schot Type I is meestal alleen beschikbaar als een speciale bestelling.