Wie schrijft hier?

Siem van den Heuvel

Mijn passie

Mijn passie is om mensen te helpen om hun luchtgeweer schieten te verbeteren. Ik ben voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën, artikelen en video's. Ik ben ook proberen om mijn begrip van de jacht op wapens te verbeteren, en om mijn kennis van luchtbuks ontwerp te verbeteren.

Mijn Airgun Project: Voor mijn eerste project, wil ik een luchtgeweer bouwen voor een groot wild herten jacht. Ik weet niet zeker of ik in staat zal zijn om een licentie te krijgen om een herten van elke grootte jagen met dit ontwerp. Er is een andere optie, en dat zou een klein-game pistool (de "buidelrat"), dat ik geïnteresseerd ben in, want het heeft een goede kracht, nauwkeurigheid en zeer goede behandeling kenmerken. Dus ik zal een pistool bouwen op basis van het luchtgeweer, en hoop dat ik een vergunning kan krijgen om herten mee te schieten.

Op sociale media vind je me in de hashtag #Rifle.

Het doel van de site is om interessante en nieuwe informatie te delen over luchtgeweren en hoe de luchtbuks industrie groeit. Ik heb ook een YouTube-kanaal waar je je op abonneren. Als u interessante informatie vindt die u wilt delen, neem dan contact met mij op en ik zal mijn best doen om het naar buiten te brengen. De blog werd gestart op 28 juni 2015 en het was een van de eerste sites die ik maakte op het internet. Als je van de site u ondersteunen door het maken van een donatie.

De luchtbuksindustrie is de afgelopen tien jaar exponentieel gegroeid. Elk jaar worden nieuwe luchtbuksmodellen uitgebracht en wordt de markt groter en groter. Dit betekent meer concurrentie, wat weer betekent dat er meer innovatie en meer producten beschikbaar zijn.

Mijn Ebook, die heet 'Airguns and Airgun Parts' kan worden gekocht op mijn blog. De website is in zware aanbouw, maar het zal volledig functioneel in september.

De Airguns en Airgun Parts is een online forum waar we allerlei luchtbuksen en luchtbuksonderdelen zullen bespreken, te koop of gratis. Ik zou graag alle vragen te beantwoorden, zelfs vragen die ik nog nooit eerder heb gehoord, dus aarzel niet om een reactie achter te laten. De forums zal worden voor enkele weken na de release van het boek om voor onderhoud mogelijk te maken. Het Ebook blijft ook beschikbaar in de downloadsectie, hoewel het iets langer duurt om te uploaden. Airguns en Airgun Parts zullen ook te koop zijn op het internet. Er is ook een facebook pagina waar ik zal posten updates van het Ebook en de Facebook-pagina zal ook een FAQ bevatten.

Ik heb veel ervaring, want ik ben een lange tijd Airgunner en een huidige Airgunner instructeur met verschillende niveaus van luchtbuks. Ik hou van luchtbuksen en ik kan zeggen dat ik een expert ben op het gebied van luchtbuksen en luchtbuksen schieten. U vindt hier enkele foto's van luchtbuksen, foto's van luchtbuksen en foto's van luchtbuksen schieten. Op de foto hierboven hebben we enkele foto's van een schietpartij in een veld. Sommige mensen denken dat het een zeer interessante manier om te schieten, maar het is helemaal niet. Je hoeft geen expert te zijn om het zo te schieten. Het kan ook leuk zijn! Maar ik zie graag veel schieten in de lucht. Deze foto hier is een foto van een luchtbuks dat is erg leuk schieten:

Hier is een video: Het werd geschoten in een zeer leuke manier, veel schoten in een keer, zeer snel en gemakkelijk, met de wind waait tegen de airfoil om de meest realistische beeld te creëren. Je moet weten hoe je zo te schieten, en er zijn veel video tutorials rond.

Toen ik deze blog begon in 2015 had ik heel weinig informatie over luchtgeweren en luchtgeweren gerelateerde producten. Daar is sindsdien verandering in gekomen met de release van de Airgun Guide van Iver Johnson & Co. en het boek "Air Rifle" van de Nederlandse fabrikant F-Bolt. Het boek heeft een uitgebreid overzicht van de verschillende producten die beschikbaar zijn voor Air Rifle gebruik en biedt ook stap voor stap instructies om je eigen luchtgeweren te bouwen. Het boek bevat ook veel nuttige foto's.

Ik heb een aantal artikelen gepubliceerd over mijn eigen producten in het verleden, maar degene die ik heb kunnen vinden meest relevant voor mijn eigen behoeften zijn hieronder vermeld. Voor een uitgebreide lijst van Air Rifle gerelateerde producten heb ik een nieuwe Air Rifle categorie. Klik op de categorie link om de relevante artikelen die ik heb geschreven op luchtgeweren te zien. Ik heb een link naar de gerelateerde productpagina opgenomen als u op zoek bent naar meer informatie over dat product. Aan de rechterkant is de foto van de F-Bolt Air Rifle te koop.